Boken «Fotoglede – Lær mer om teknikk» er nå i salg!

Plutselig dukket det opp enda en lærebok om foto signert meg og Stian Schioldborg, nemlig «Fotoglede – Lær mer om teknikk». Og noen lurer kanskje på hva slags bok dette er. Vel, la oss skru tiden ca fire år tilbake til desember 2010…

IMG_0568.JPG

For da kom inspirasjons- og læreboken «Fotoglede – slik tar du bedre bilder» som etter mye jobb og moro kom i salg. Ja den ble til og med en salgssuksess som fremdeles selger godt nå fire år etter. Utrolig gøy! Men det var en rar følelse og plutselig over natten kunne kalle seg forfatter… Ja det å se en bok man selv har skrevet og fotografert komme i salg er helt surrealistisk.

IMG_0566.JPG

Så da var det spennende tanker da forlaget vårt i år kom og sa de ville dele opp «Fotoglede» slik at flere kunne ha (foto)glede av den. Tanken var ikke å lage noen erstatning for «Fotoglede», men et supplement. Det er jo mange fotointeresserte som ikke har kjøpt «Fotoglede» (skjerpings, løp og kjøp, he he he….), og som kanskje ikke ønsker en så stor og omfattende bok. Så ved å skille ut teknikkdelen med noen små oppdateringer og endringer, har vi fått en bok som er liten, lett og hendig. Ja den kan enkelt være med i fotosekken når du er ute og fotograferer.

Så da håper jeg nye lesere kan få glede av den nye boken. Men skulle du heller foretrekke den gamle, ja så finner du begge bøkene på nett og i butikk. Og har du den gamle, ja så er som sagt den nye boken i hovedsak et utdrag av den «gamle», og beregnet på nye lesere.

IMG_0569.JPG

2 kommentarer om “Boken «Fotoglede – Lær mer om teknikk» er nå i salg!

 1. Her fant jeg skuffende lite informasjon om boka, som jeg nettopp delte på FB, fordi den var av nyeste dato i kategorien fotobøker. Hva slags innhold, bilder, pedagogisk opplegg, og ikke minst – finnes det noe nytt, som ikke er publisert i de gamle, tradisjonelle foto-bøkene?
  Pris?
  Kjøpe hvor?
  osv.

  1. Hei Olav. Nå er jeg ikke helt sikker på hva du mener er skuffende… Ønsker du enda mer informasjon om boken her på bloggen min? Jeg tror nok det enkleste er å høre om noen fotobutikker eller bokhandlere i nærheten av deg har den, og så stikke innom og kikke i den. Eller google «fotoglede lær mer om teknikk» så får du opp en rekke steder som selger den og til hvilken pris, og hvilken info de oppgir. Du skjønner at det vil hele tiden variere hvem som har boken inne og til hvilken pris, så det er umulig for meg å informere om i et blogginnlegg (særlig et som er fra november 2014) ettersom den informasjonen endrer seg hele tiden.

   Jeg skal heller ikke driste meg til å analysere innholdet, si noe om pedagogikken eller sammenligne om den er nyere i forhold til andre bøker (da må jeg jo kjenne alle de bøkene, og det gjør jeg ikke…). Jeg har nok bare gjort jobben med å skrive boken sammen med Stian, og blogginnlegget fra 2014 var ment som en hyggelig gledesmelding om at nå er bok nummer to fra oss publisert, så kan folk ta turen til butikken og kikke i den for å se om de synes den er verdt å kjøpe eller ikke. Verken Stian eller jeg er jo noen salgskanal for bøkene heller, så salgsinformasjonen tar andre seg av mye bedre enn oss.

   Hilsen Eivind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s