Fotokurs i blits, natur, portrett og lifestyle

Da er det som blir siste runde med fotokurs før sommeren satt opp, og alle tre kursene er faktisk spennende nyheter! Klikk deg inn for å lese mer om fotokursene.

 

1) Tirsdag 16. juni kl 1730-2230 holder jeg et kanskje litt annerledes kurs i fotografering av natur og landskap. Lær å tenke nytt og se verden på en litt ny måte neste gang du tar opp kameraet, slik at du kan lage spennende natur- og landskapsbilder du selv eller andre gjerne vil henge på veggen. Kurset holdes på Jeløya i Moss, og er kun for en liten gruppe deltagere (5-7 personer). Les mer om innhold og påmelding ved å klikke her.

2) Torsdag 25. juni kl 1730 – 2230 holder jeg kurs i fotografering av miljøportrett og lifestylebilder i vakre naturomgivelser. Her blir det alt fra lekne bilder med Santa Monica Beach i Los Angeles som inspirasjon, til trolske og romantiske bilder i eventyrskog blant mose og bregner. Kurset er med profesjonell modell, holdes på Jeløya i Moss, og er kun for en liten gruppe deltagere (5-7 personer). Les mer om innhold og påmelding ved å klikke her

3) I tillegg er det noen få ledige plasser på neste ukes (onsdag 27. mai) blitskurs som jeg holder sammen med min gode kollega Stian og meg. Der blir det urbane bymiljøer, og du lærer å mikse små blitser og rimelige LED-paneler med eksisterende lys for å skape spennende bilder av dagligdagse bymiljøer. Les mer om innhold og påmelding ved å klikke her.

Håper vi ses på kurs før sommeren, og så ønsker jeg deg en herlig pinsehelg!

 
   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s