Hvordan forbedre autofokusen på Fujifilm X-T1

Jeg får mange spørsmål om hva det «røde greiene» på Fujifilm X-T1 kameraet jeg bruker er. Det heter Sugru, og jeg skrev et blogginnlegg om det i fjor. Siden mange er nysgjerrige på hvordan jeg fikk det til å se så bra ut, har jeg laget en video i dette blogginnlegget, så bli med inn…

2015/01/img_0911-0.jpg

…og finn ut alt om det!

Det har vært mange diskusjoner på nettet om at D-pad funksjonsknappene på X-T1 er for lave og nedsenket i kameraet, og på nyere utgaver har Fujifilm gjort at man føler og hører et tydeligere klikk når man trykker på knappene. Men det er ikke klikkelyden jeg er ute etter. Jeg vil at tommelen min skal vite hvilken knapp den berører allerede før jeg trykker på den. Og Sugru løste det problemet!

Så grunnen til at jeg festet Sugru på et så bra kamera som Fujifilm X-T1, er for å forbedre det ytterligere. Og du kan også gjøre det på under 10 minutter! Du vil få et kamera med mer definerte knapper som er bedre, raskere og mer presist å bruke. Spesielt autofokusen (AF) vil bli mye bedre, siden du øyeblikkelig vet hvilken knapp tommelen din trykker på når du skal flytte fokuspunktet rundt, uten å trenge å ta kameraet fra øynene. Jeg har lagt Sugru på begge X-T1 kameraene jeg bruker, både det svarte og GS versjonen.

Sjekk ut gjør det selv videoen jeg har laget og lagt på YouTube ved å klikke her. Håper du synes den er nyttig, og legg gjerne igjen en kommentar hvis du bestemmer deg for å ha det litt gøy med Sugru du også! Lykke til!

2015/01/img_0909-0.jpg

Reklame

En kommentar om “Hvordan forbedre autofokusen på Fujifilm X-T1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s