Adobe Photoshop Elements 13 lanseres idag!

Det er alltid gøy når bra programvare oppdateres og kommer ut med mer funksjonalitet. Jeg holder jo en del kurs og workshops innenfor fotografering, lyssetting og digitalt etterarbeid, og tilbyr også privatopplæring…

…innenfor de samme områdene. Derfor er det spennende når verktøy jeg både anbefaler til andre og bruker selv i ulike typer opplæring, oppdateres og blir stadig bedre. Uansett om det er utstyr eller programvare.

IMG_0532.JPG

Jeg ser at Elements 13 inneholder flere muligheter innenfor svart/hvitt konvertering, en ny Refine Selection Brush (den har jeg forventninger til!), Match Color Tone funksjonalitet og en del annet som ser både interessant, nyttig og gøy ut.

Jeg gleder meg til å sette meg inn i nye Photoshop Elements 13, og finne ut hvilke nye muligheter der som er aktuelt å ta med i fremtidige kurser og opplæring. Dette programmet er jo noe jeg stort anbefaler til alle de hobbyfotografene og entusiastene som ikke føler de trenger Lightroom eller Photoshop. Et rimelig og godt alternativ som dekker mye av det man trenger. Gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s