Nikon D810 og Sigma 50mm Art er her!

Det har vært en bra sommer! Jeg har hatt pappapermisjon i hele juli, og har fått masse ny energi og inspirasjon. Det er godt å koble hjernen over på helt andre ting innimellom, og for meg ble pappapermisjonen……min form for ferie. Men må er ferien/pappapermisjonen over for denne gangen, og da er det nye arbeidsdager og nye muligheter.

IMG_0524.JPG
Jeg ble jo utnevnt til å være Fujifilm X-Photographer midt i pappapermen, og det har liksom ikke helt sunket inn. Men utover høsten skjer det spennende ting på X-fronten, så det kommer vel gradvis til å gå opp for meg.

IMG_0522.JPG
Fujifilm X plattformen har jo betydd mye for mitt arbeide som fotograf, men dessverre klarer jeg meg ikke bare på X-T1. Skulle ønske… Men jeg har kunder som både trenger og forlanger filer med høyere oppløsning, og som yrkesfotograf må jeg kunne levere. Tidligere var jeg på Hasselblad digital mellomformat og Nikon D3x, men utviklingen går fremover, og det er jo spennende at jeg nettopp har fått kloa det splitterye Nikon D810 kameraet med Sigma sitt helt fantastiske 50mm f/1.4 Art objektiv. Eller Sigma 50mm F1.4 DG HSM | A som det vel heter offisielt.

IMG_0525.JPG
Utover sensommeren og høsten kommer både Fujfilm X systemet og det nye Nikon D810 kameraet – med Nikkor og Sigma optikk – til å få kjørt seg ordentlig. Både på kommersielle oppdrag og på egne prosjekter. Jeg satser på å komme tilbake med nye tester og tilbakemeldinger på alt utstyr jeg bruker, også en test på det nye Nikon D810, så følg med på denne bloggen her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s