Offisiell norsk Fujifilm X-Fotograf

Wow, for en bra dag! Jeg er veldig stolt over å kunne rope ut at Fujifilm har valgt meg til deres første offisielle norske X-Fotograf!! Homer Simpson sitt «Wohoo!» er vel det første som slår meg. Hva kan jeg si, annet enn at jeg er stolt og ydmyk over å være i så flott selskap. Det er ikke mange X-Fotografer rundt omkring i verden, men allikevel er mange av de fantastiske fotografer, så jeg er i satans fint og eksklusivt selskap!Fujifilm-X

Dette er hva Fujifilm Nordic skrev på sin Facebook side idag:

Vi i Fujifilm er stolte av å presentere vår nye X-Fotograf Eivind Røhne! Eivind har jobbet som profesjonell fotograf siden midten av nittitallet og jobber med kommersielle og redaksjonelle kunder. Eivind holder også kurs og workshops blant annet på vegne av oss i Fujifilm. Han har også vært med på å skrive en bok om fotogleder og har være med på «God morgen Norge» på TV2 flere ganger for å dele sine fotokunnskaper. Vi har laget en liten film for å vise hvordan Eivind jobber når han er ute på en kommersiell jobb.

Når jeg fortalte kona mi at jeg kom til å bli X-Fotograf sa hun tørt «Å, så du skal slutte som fotograf…». Tja, hva kan jeg si.. Hun er ikke bare pen men også morsom, og humor er en viktig del av livet.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan en typisk dag på jobb for meg kan være, så klikk her for å se behind the scenes videoen Torstein Bøe i Fujifilm Nordic laget. Den er fra en motekatalog jeg fotograferte på Losby Gods for et norsk klesmerke som heter L’evolution, og både katalogen og filmen ble laget helt og holdent med Fujifilm X-T1 kameraer.

Behind the scenes på Losby Gods
Behind the scenes på Losby Gods

Hvis du ikke har sjekket ut den offisielle internasjonale X-Fotograf siden enda (profilen min vil bli lagt ut der av Fujifilm etterhvert), så ta turen over til http://fujifilm-x.com/photographers/en/ og se. Der finner du tonnevis med inspirasjon fra fotografer i nært sagt alle mulige sjangere.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s